Toss en Clubavond

Elke maandagavond Toss- en Clubavond. 

Op maandagavond van 19.30 - 23.00 uur zijn alle tennisbanen beschikbaar voor de Tossavond. We spelen het hele jaar door! De indeling van de toss gebeurt zoveel mogelijk naar eigen speelsterkte. Ook is het clubhuis open om voor- of achteraf een drankje te drinken met andere leden.

Tossen op de maandagavond is een leuke en laagdrempelige manier om mensen te leren kennen en lekker te spelen.

De tossavond op maandag is toegankelijk voor alle seniorleden met een volledig lidmaatschap. Uiteraard zijn alle leden natuurlijk welkom om te komen kijken en een drankje te doen op het terras of in het clubhuis.

Je kunt je elke maandag vanaf 09:00 inschrijven via de Toss appgroep. Als je hieraan toegevoegd wil worden kan je een mailtje sturen naar [email protected].

Elke donderdagochtend Tossochtend

Elke donderdag van 09.30 - 10.30 uur hebben we 3 banen tot onze beschikking om te tossen. Als er daarna geen banen gereserveerd zijn kunnen we doorspelen. Nadien is er voor iedereen die zin heeft een kop koffie op het terras of in het clubhuis.

De tossochtend op donderdag is toegankelijk voor alle seniorleden met een volledig lidmaatschap en ook voor leden met een daglidmaatschap.

Je kunt je elke woensdagavond inschrijven via de Toss appgroep. Als je hieraan toegevoegd wil worden kan je een mailtje sturen naar [email protected]

Wil je in deze Tossgroep, stuur een mail naar [email protected]

Externe Competitie

Zowel in het voor als najaar doen er een flink aantal teams mee met de externe competitie. We hebben zowel een vrijdagavond en zaterdag competitie. Als je volledig lid bent kun je daar aan mee doen. 

Interne Competitie

Binnen de club is er een interne competitie die gefaciliteerd wordt door KNLTB Match. Als je je daarvoor inschrijft kun je elke twee weken een wedstrijd spelen tegen een van de andere leden. Het werkt volgens het ladder systeem. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected] (niet voor tennislessen)

Telefoon

wij zijn telefonisch niet bereikbaar

Adres

Linnaeushof 46
1098 KM Amsterdam

KVK-nummer

54017300