Toss en Clubavond

Elke maandagavond Toss- en Clubavond. 

Op maandagavond van 19.30 - 23.00 uur zijn alle tennisbanen beschikbaar voor de Tossavond. We spelen het hele jaar door! De indeling van de toss gebeurt zoveel mogelijk naar eigen speelsterkte. Ook is het clubhuis open om voor- of achteraf een drankje te drinken met andere leden.

Tossen op de maandagavond is een leuke en laagdrempelige manier om mensen te leren kennen en lekker te spelen.

De tossavond op maandag is toegankelijk voor alle seniorleden met een volledig lidmaatschap. Uiteraard zijn alle leden natuurlijk welkom om te komen kijken en een drankje te doen op het terras of in het clubhuis.

Je kunt je elke maandag vanaf 09:00 inschrijven via de Toss appgroep. Als je hieraan toegevoegd wil worden kan je een mailtje sturen naar [email protected].

Elke donderdagochtend Tossochtend

Elke donderdag van 09.30 - 10.30 uur hebben we 3 banen tot onze beschikking om te tossen. Als er daarna geen banen gereserveerd zijn kunnen we doorspelen. Nadien is er voor iedereen die zin heeft een kop koffie op het terras of in het clubhuis.

De tossochtend op donderdag is toegankelijk voor alle seniorleden met een volledig lidmaatschap en ook voor leden met een daglidmaatschap.

Je kunt je elke woensdagavond inschrijven via de Toss appgroep. Als je hieraan toegevoegd wil worden kan je een mailtje sturen naar [email protected]

Wintertoss van 1 november tot eind maart 

Elke zaterdag van 15:30 - 17:00 uur zijn er 3 banen gereserveerd. Deze toss is ook toegangkelijk voor de dagleden. Wil je in deze Tossgroep, stuur een mail naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected] (niet voor tennislessen)

Telefoon

wij zijn telefonisch niet bereikbaar

Adres

Linnaeushof 46
1098 KM Amsterdam

KVK-nummer

54017300