Jeugdleden

Wat doen wij voor de jeugd

TV Linnaeushof heeft een actieve jeugdafdeling, die bestaat uit ongeveer 75 kinderen in de leeftijd van 6-15 jaar. Bijna alle jeugdleden spelen ook competitie verdeeld over verschillende leeftijdsgroepen.

Op zondagen (bijna het gehele jaar door) worden er op allerlei niveau's tennisspelletjes en wedstrijdjes aangeboden onder vakkundige leiding van onze jeugdcommissie met behulp van actieve ouders.

Naast de voorjaars- en de najaarscompetitie hebben we de volgende activiteiten:– Het clubkampioenschap in juni-juli met meestal 40 deelnemers. Afgelopen winter ging het maar 1 keer niet door en waren er elke week ongeveer 15 kinderen.

Er zijn op dit moment beperkte mogelijkheden voor nieuwe jeugdleden om aan de competitie mee te doen; bestaande leden hebben voorrang.

Als jeugdlid mag je natuurlijk ook vrijspelen op de banen tot 19 uur. Het lidmaatschap kost 79 euro (tot 12 jaar) en 129 euro (vanaf 12 jaar).

Tennislessen en tenniskampen worden aangeboden door de tennisschool van het Linnaeushof, deze lessen en kampen staan los van de vereniging. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+ 31 (0) 6 18 35 22 14 (Regenlijn)

Address

Linnaeushof 46
1098 KM Amsterdam