Jeugdleden

Wat doen wij voor de jeugd?

TV Linnaeushof heeft een actieve jeugdafdeling, die bestaat uit ongeveer 75 kinderen in de leeftijd van 6-15 jaar. Bijna alle jeugdleden spelen ook competitie verdeeld over verschillende leeftijdsgroepen.

Op zondagen (bijna het gehele jaar door) worden er op allerlei niveau's tennisspelletjes en wedstrijdjes aangeboden onder vakkundige leiding van onze jeugdcommissie met behulp van actieve ouders.

Naast de voorjaars- en de najaarscompetitie organiseren we ook het clubkampioenschap in juni-juli met meestal zo'n 40 jeugddeelnemers. 

Er zijn op dit moment beperkte mogelijkheden voor nieuwe jeugdleden om aan de competitie mee te doen; bestaande leden hebben voorrang.

Als jeugdlid mag je natuurlijk ook vrijspelen op de banen tot 19 uur. Het lidmaatschap kost 90,- euro (tot 12 jaar) en 144,- euro (vanaf 12 jaar).

Tennislessen en tenniskampen worden aangeboden door de tennisschool van het Linnaeushof. Deze lessen en kampen staan los van de Vereniging. Voor informatie hierover kijk je onder het kopje Tenniskampen of Tennislessen hier op de site. Voor vragen neem je direct contact op met tennisschool Drive-itt, het bestuur kan je hier helaas niet bij helpen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected] (niet voor tennislessen)

Telefoon

wij zijn telefonisch niet bereikbaar

Adres

Linnaeushof 46
1098 KM Amsterdam

KVK-nummer

54017300