Tenniskampen

Tenniskampen 2021

Meer zelfvertrouwen en skills door speelse competitie

Yes! De leukste TENNISCAMPS van Nederland zijn vanaf NU geopend voor inschrijving!
Zorg dat je er op tijd bij bent want het gaat ieder jaar weer als een trein.

Voordat we meer vertellen over de tenniscamps zelf, PAK eerst JE AGENDA en CHECK METEEN welk van de DATA het beste in JOUW PLANNING passen. Daarnaast kun je meteen zien welk camp qua leeftijd en invulling het beste past bij jouw kind.

 

VROEGBOEKKORTING T/M 01 APRIL: als jij je voor 01 april inschrijft betaal je € 299,- (normaal € 325,-).

Aanmelden via de link: https://drive-itt.nl

 

 

Nieuwe tenniskampen en aanbod

Bij Drive-ITT hebben we dus 3 soorten tenniscamps. Zo kunnen we nog beter een programma aanbieden dat past bij de individuele ontwikkeling en interesses van onze jeugdige deelnemers. Los daarvan voldoen alle tenniscamps aan een aantal kernwaarden die alles voor ons betekenen

“Meer zelfvertrouwen en skills door speelse competitie” – Drive ITT

Filosofie

Als ouder ben je vooral op zoek naar iets waar het kind plezier aan beleeft, sterker van wordt, vriendjes mee maakt en zelfvertrouwen van krijgt. Daarom ligt naast op tennisvaardigheid de nadruk ook op plezier, algemene skills en ontdekken wat je leuk vindt. Dat doen we oa door voor iedereen heel veel succesmomenten in te bouwen. En ja, natúúrlijk hopen we dat iedereen daarna bij ons komt of blijft lessen maar tijdens de tenniscamps ligt onze focus op een fantastische ervaring in het moment zelf.

Overzicht van onze Tenniskampen

Fun & Skills Tenniskamp
Dit kamp is speciaal voor kinderen die tennis & fun willen ervaren. Elke dag is er een goede mix van tennisoefeningen - en spellen, sportactiviteiten en een sociaal programma. Het programma is door de jaren heen doorontwikkeld tot een super gevarieerd en gestructureerd programma.
Voor kinderen tussen zes  en dertien jaar is dit een ideaal tenniskamp. Tenniservaring is voor dit kamp niet noodzakelijk, dus je kan je vriendje en of vriendinnetje mee laten doen aan het kamp.
Locatie: Tennispark Linnaeushof, Amsterdam Oost

Skills & Competitie Tenniskamp
Dit kamp is zeer geschikt voor kinderen die al meer ervaring hebben in het spelen van het tennisspel. Voor dit kamp is het instapniveau Tenniskids ‘Oranje’ met het liefst competitie en of wedstrijdervaring. De oudere groep tenniskinderen gaan gegarandeerd tijdens het kamp veel nieuwe skills leren.  Wij besteden namelijk in deze week veel aandacht voor techniek, tactiek, wedstrijden spelen en natuurlijk heel veel FUN! Wat dit kamp uniek maakt is dat je de hele dag gaat tennissen om jouw speelvermogen en niveau te verbeteren.
Locatie: Tennispark USC Tennis, Amsterdam Oost

Competitie & Ambitie Tenniskamp
Ben jij op zoek naar de hoogst mogelijk uitdaging met je tennis, dan is dit kamp op jouw lijf geschreven. Met andere kinderen die alleen maar willen tennissen en zo snel mogelijk beter willen worden,  zit je bij elkaar op tenniskamp. Een ideale omgeving om jouw tennis extra dimensie te geven! Tijdens de week ga je werken aan het verbeteren van je tennisslagen, (complexe) spelsituaties oplossen en werken aan het beter presteren bij het spelen van wedstrijden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+ 31 (0) 6 18 35 22 14 (Regenlijn)

Address

Linnaeushof 46
1098 KM Amsterdam