Inschrijven Lidmaatschap

Inschrijven Lidmaatschap TV Linnaeushof

Lid worden en inschrijven (ook voor de wachtlijst) kan eenvoudig door op de knop "Lid worden" te klikken rechtsboven in het scherm van deze website. Vul het aanmeldingsformulier in. Vergeet niet op de knop "aanvragen" te klikken. Na jouw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Op dit moment hebben wij een wachtlijst voor senioren voor een volledig lidmaatschap.

Daglidmaatschap (vrijspelen van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 16.00 uur) is wel per direct mogelijk. Wil je op de wachtlijst komen voor een volledig lidmaatschap vul dan het inschrijfformulier in. Je kan er ook voor kiezen om meteen daglid te worden en tegelijkertijd op de wachtlijst voor een volledig lidmaatschap geplaatst te worden.

Lidmaatschap is altijd tot het einde van het kalenderjaar. Laat je inschrijving altijd per de eerste vd maand ingaan. Vanaf dat moment betaal je.

We krijgen veel vragen over hoe lang het duurt voordat een voorlopige inschrijving of een daglidmaatschap omgezet kan worden naar een definitief volledig lidmaatschap. In januari 2024 zijn weer nieuwe leden ingestroomd. Ondanks dat hebben we nog steeds een wachtlijst (momenteel 10 mensen op de wachtlijst, deze zal langzaam aan weer langer worden, dus heb je interesse: schrijf je zo snel mogelijk in))
Leden zeggen pas weer op aan het eind van 2024. Dan kunnen er in 2025 weer nieuwe leden instromen. 

 

Voor tennislessen kun je je inschrijven via de link onder het kopje tennislessen op de website, je hoeft geen lid van de Vereniging te zijn.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected] (niet voor tennislessen)

Telefoon

wij zijn telefonisch niet bereikbaar

Adres

Linnaeushof 46
1098 KM Amsterdam

KVK-nummer

54017300