Inschrijven Lidmaatschap

Inschrijven Lidmaatschap

Op dit moment hebben wij een wachtlijst voor senioren voor een volledig lidmaatschap. Daglidmaatschap (vrijspelen van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 16.00 uur) is wel per direct mogelijk. Wil je op de wachtlijst komen voor een volledig lidmaatschap vul het inschrijfformulier in. Je komt dan automatisch op de wachtlijst. Let op dit is niet gratis.

Wij incasseren dan wel al het bedrag van € 25,00 inschrijfgeld. Dit wordt verrekend als je lid wordt. Als je besluit uiteindelijk om toch geen lid te worden krijg je het inschrijfgeld niet retour.

We krijgen veel vragen over hoe lang het duurt voordat een voorlopige inschrijving of een daglidmaatschap omgezet kan worden naar een definitief volledig lidmaatschap. In april 2022 stromen weer nieuwe leden in die al een jaar op de wachtlijst staan. Lang niet alle mensen van de wachtlijst kunnen in april dit jaar lid worden. Zoals het er nu naar uitziet staan er dan nog zeker 40 mensen op de wachtlijst die dan langzaam weer aangroeit.
Leden zeggen pas weer op aan het eind van 2022 dan kunnen er in april 2023 weer nieuwe leden instromen. 

Aanmelden (ook voor de wachtlijst) kan eenvoudig door op de knop "Lid worden" te klikken rechts boven in het scherm. Vul het aanmeldingsformulier in. Vergeet niet op de knop "aanvragen" te klikken. Na jouw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor tennislessen kun je je inschrijven via de link onder het kopje tennislessen op de website, je hoeft geen lid van de Vereniging te zijn.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+ 31 (0) 6 18 35 22 14 (Regenlijn)

Address

Linnaeushof 46
1098 KM Amsterdam

KVK-nummer

54017300