OPEN TOERNOOI van 13 t/m 21 augustus

06 juni 2022


Sponsoren en vrijwilligers gezocht

De voorbereidingen zijn in volle gang: de Open Toernooi Commissie is op dit moment bezig met het vinden van sponsoren. Jouw hulp kunnen we hierbij misschien gebruiken. Ben of ken jij iemand die ons toernooi zou willen sponsoren (denk aan prijzen voor winnaars, leuke gadgets voor in het welkomstpakket), dan horen wij dit graag. Je kunt je ideeën appen naar Nadine (0642022053) of mailen naar [email protected].

Ook zijn we op zoek naar leden die het leuk vinden om in de toernooiweek een avondje te helpen met bijvoorbeeld een bardienst draaien of achter de toernooitafel staan. Dé manier om extra te kunnen genieten van de gezelligheid tijdens deze toernooiweek! Lijkt je dit leuk, dan kun je dit via bovenstaand e-mailadres laten weten. Al bestaat de toernooicommissie uit een vijftal zeer toegewijde en creatieve meiden (zie foto: de happy hardcourt jasjes zijn al binnen!), we kunnen altijd input gebruiken.
Dus, heb jij ideeën voor avondactiviteiten, versieringen, of wil je graag op een andere manier je creativiteit loslaten bij het toernooi? Mail ons dan! VOLG ONS!En last but not least: je kunt op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en activiteiten omtrent het toernooi via onze Instagram! Volg ons op @ot.tvlinnaeushof.  Tot in augustus!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected] (niet voor tennislessen)

Telefoon

wij zijn telefonisch niet bereikbaar

Adres

Linnaeushof 46
1098 KM Amsterdam

KVK-nummer

54017300